Ако Костов има притеснения за приватизациите, да си ги сподели. 

...
Ако Костов има притеснения за приватизациите, да си ги сподели. 
Коментари Харесай

Горанов: Ако Костов има притеснения за приватизацията, да ги сподели

Ако Костов има терзания за приватизациите, да си ги показа.  Това съобщи финансовият министъ Владислав Горанов в студиото на bTV тази заран във връзка мнения на някогашния министър председател Иван Костов в негово изявление за малкия екран от през вчерашния ден. Костов изрично съобщи, че е горделив с резултатите от приватизацията, станала по време на неговото ръководство и че, няма съображение да се твърди, че са вършени закононарушения. Бившият министър председател разяснява предлагането на ГЕРБ законодателно да бъде анулирана отминалостта за незаконни приватизационни покупко-продажби.

„ Приравняването на приватизацията, за която няма нито една потвърдена незаконна активност по време на нейното реализиране, с закононарушения против човечеството дано си остане на съвестта на тези, които го оферират ”, заключи той.

" Костов може да бъде оценен като сполучлив министър председател, само че приватизацията е един приключен роман – за какво да не зададем нови въпроси ", попита през днешния ден риторично финансовият министър. Горанов особено посочи, че нито една подписана договорка няма да бъде развалена и не това е задачата на препоръчаните от ГЕРБ промени в Конституцията.

„ Тази тематика е сензитивна, тъй като се остава с усещането, че се нападна приватизацията. Насочено е против бандитската приватизация ”, разясни Горанов.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР